ГоловнаПолітика

Гусовський: Кличко може піти в президенти

"Репутація переможця певною мірою заважає Кличкові зрозуміти реальність".

Гусовський: Кличко може піти в президенти
Фото: Макс Левин

Лідер депутатської групи в Київраді "Київська команда" Сергій Гусовський не виключає, що Віталій Кличко піде в президенти. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

На питання, чи піде Кличко на наступні вибори мера Києва, Гусовський відповів: "Думаю, цілком можливо. Він і в президенти, можливо, піде".

"Віталій Кличко - дуже успішний спортсмен. Він мені симпатичний як людина. Він амбітний. І є символом, брендом України. Репутація переможця певною мірою заважає Кличкові зрозуміти реальність.

На посаді мера у нього виникли непрості виклики у формуванні команди. Навіть якщо подивитися на шарварок призначень за період перебування Кличка на посаді мера. Його першим заступником був Ігор Ніконов, потім Геннадій Пліс, а тепер Микола Поворозник. Будь-яка заміна такого рівня чиновника призводить як мінімум до зміни регулювання системи", - переконаний Гусовський.

"Відсутність якісних управлінських рішень йому не на користь. Наприклад, війна з приводу «Київенерго» повністю програна. Повернути комунальні підприємства у власність громади не завжди правильне рішення. Не факт, що суспільство краще розпоряджатиметься цим майном, ніж іноземний інвестор", - додав він.

При цьому Гусовський "не має сумнівів, що Віталій Кличко хоче, щоб Київ був успішним, затишним містом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram