ГоловнаПолітика

Порошенко на сесії Генасамблеї ООН випадково зайшов у розташування російської делегації

Український президент відмовився відповідати на питання російських журналістів.

Порошенко на сесії Генасамблеї ООН випадково зайшов у розташування російської делегації
Фото: пресс-служба президента

Президент України Петро Порошенко, який бере участь у сесії Генасамблеї ООН, помилився дверима і зайшов у розташування російської делегації. Про це пише "Коммерсант".

Український лідер йшов на захід високого рівня "Дії на підтримку миротворчості". Однак переплутав двері і опинився в приміщенні, відведеному під переговори голови МЗС Росії Сергія Лаврова. Увійшовши в "передпокій" у переговорній, Порошенко озирнувся і, усвідомивши, що він на "російській території", покинув приміщення.

На питання російських ЗМІ він відповідати відмовився, заявивши, що всі вони "фейк-ньюз".

Сергій Лавров коротко прокоментував появу Петра Порошенка: "Напевно, з туалетом переплутав".

Нагадаємо, сьогодні Порошенко виступить на засіданні Генеральної асамблеї ООН. Очікується, що він представить нову резолюцію про Крим. Президент України також порушить питання врегулювання ситуації на Донбасі.

Напередодні Петро Порошенко зустрівся зі спеціальним представником Держдепу США з питань України Куртом Волкером. Той вручив президенту України копію "Кримської декларації" держсекретаря Майка Помпео про невизнання Криму частиною Росії. Вони обмінялися думками про події на Донбасі і перспективи розгортання багатонаціональної миротворчої місії під егідою ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram