ГоловнаПолітика

Луценко подасть у суд на ЗМІ, які повідомили про купівлю ним вілли на Сейшелах за $5 млн

"Це відверта брехня".

Луценко подасть у суд на ЗМІ, які повідомили про купівлю ним вілли на Сейшелах за $5 млн
Дом, якобы купленный Луценко
Фото: micetimes.asia

Генеральний прокурор Юрій Луценко збирається позиватися зі ЗМІ, які повідомили про купівлю ним вілли на Сейшельських островах за 5 млн доларів.

Про це повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган у фейсбуці.

"Інформаційні атаки, брехня, чутки в жовтій пресі. Звикнути можна до всього. Але видання НВ, Газета.УА, Контракти, Коментарі та РБК-Styler передрукували відверто замовну статтю з підозрілого сінгапурського сайту, в якій стверджується, що Юрій Луценко придбав віллу на Сейшелах за 5 000 000 доларів. Це відверта брехня", - написала вона.

За її словами, адвокати Луценка готують позови до суду за поширення неправдивої інформації.

"І обов'язково буде вимога компенсації за моральну шкоду. І кожна копійка буде перерахована на військові госпіталі", - заявила Сарган.

Про те, що Луценко придбав віллу на Сейшелах, повідомив минулого тижня сінгапурський ресурс The Mice Times of Asia. Будинок нібито розташований в одній з наймальовничіших частин архіпелагу і в одному з найпрестижніших районів для проживання - Anse Royale (Королівська бухта).

Нагадаємо, що на початку 2018 року Луценко з родиною відпочивав на Сейшелах. Там генпрокурор відзначав 30-річчя спільного життя з дружиною, а його син проводив з дружиною медовий місяць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram