ГоловнаПолітика

Порошенко попросив не слухати закликів "голубів миру" до компромісу з агресором

"Тінь від них, від цих голубів - як від двоголового"

Порошенко попросив не слухати закликів "голубів миру" до компромісу з агресором
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко попросив закликав не слухати закликів "голубів миру", які через бігборди промовляють про компроміс з агресором.

Про це він сказав у Верховній Раді, виступаючи зі щорічним посланням до парламенту.

"У нас усю країну обтикала бігбордами із закликами до компромісу з агресором. Мало не кожен стовп обсіли "голуби миру". Тільки тінь від них, від цих голубів - як від двоголового. Нехай не вводить вас в оману заспокійливе муркотіння, тому що у дзьобах цих голубів - насінини миру на російських умовах", - заявив Порошенко.

"Мир - це красива і приваблива обгортка, в яку можна покласти все що завгодно. Ми повинні бути пильними. Давайте не забувати, що ворог прийшов сюди не по Крим, ворог прийшов сюди не по Донбас. Ворог прийшов по всю Україну, і без України імперія неможлива. То де будемо прокладати кордон так званого компромісу? По Донцю, по Дніпру чи, може, по Збручу?" - сказав президент.

Порошенко підкреслив, що українці як ніхто хочуть миру, але, на його думку, не умиротворення агресора і згода на умовах Росії принесуть мир, а лише зміцнення обороноздатності і посилення армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram