ГоловнаПолітика

Мер Покровська з'явився на робочому місці після майже семимісячної відсутності

Раніше прокуратура закрила кримінальне провадження щодо Руслана Требушкіна.

Мер Покровська з'явився на робочому місці після майже семимісячної відсутності
Руслан Требушкин

17 вересня мер Покровська Донецької області Руслан Требушкін з'явився в міськраді після майже семимісячної відсутності, повідомляє місцева телекомпанія «Орбіта».

При цьому наголошується, що Требушкін публічно не з'являвся в Покровську з лютого. 26 серпня мер побував на святкуванні Дня міста та Дня шахтаря, а на наступного дня знову поїхав у відрядження - до Києва.

«Насправді мій сьогоднішній робочий день складно назвати першим, я не припиняв роботу ні дня», - сказав Руслан Требушкін журналістам.

В інтерв'ю він повідомив, що кілька днів тому перебував на Міжнародному екологічному форумі, куди був запрошений в ролі доповідача як мер міста-лідера, який може поділитися досвідом створення комунальної ЕСКО-компанії. А також анонсував свій від'їзд з роботи в Вінницю, і обіцяв повернутися в місто 20 вересня, де Требушкін збирається взяти участь у відкритті одного з блокпостів після ремонту.

У сюжеті йдеться, що Требушкін відсидів повноцінний робочий день і пообіцяв, що буде часто зустрічатися з журналістами.

Раніше у вересні прокуратура Дніпропетровської області закрила кримінальне провадження щодо мера Покровська.

Нагадаємо, Требушкіна викрили в приховуванні доходів в електронній декларації за 2015 рік. мер не вказав 100 тис. доходів і 150 тис. гривень заощаджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram