ГоловнаПолітика

Поліція прийшла до офісу С14 для слідчих дій

Правоохоронці заперечують штурм будівлі.

Поліція прийшла до офісу С14 для слідчих дій
Фото: Макс Требухов

Співробітники поліції оточили один з офісів, в якому за наявною інформацією перебувають окремі учасники сьогоднішніх заворушень під будівлею Генеральної прокуратури України. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в м. Києві на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У соцмережах активісти почали поширювати інформацію про спробу захоплення будівлі, в якій нібито забарикадувалися їхні друзі. Зараз під будівлею дійсно присутні працівники поліції, оскільки є дані про те, що в приміщенні перебувають активні учасники подій біля Генеральної прокуратури України", - йдеться у повідомленні.

Зараз правоохоронці очікують дозволу власника на проведення огляду та інших слідчих дій. Інформація про штурм офісу не є правдивою.

Раніше лідер радикальної організації "С14" Євген Карась написав на своїй сторінці у фейсбуці, що правоохоронці штурмують офіс ветеранів ОУН і батальйону "Айдар" на вулиці Предславинська, 12.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 17 вересня, біля будівлі ГПУ активісти "С14", ВО "Свобода" і Нацкорпусу влаштували пікет. Вони вимагали відставки заступника Генерального прокурора, який підписав дозвіл на екстрадицію до Російської Федерації уродженця Республіки Інгушетія Тимура Тумгоєва, підозрюваного в тероризмі. Коли активістів не пустили в будівлю, почалася бійка, в результаті якої постраждали 7 правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram