ГоловнаПолітика

Апеляційний суд залишив чинним рішення про 3-мільйонну заставу для Тамразова

Бізнесмена підозрюють у спробі дати хабар прокурору.

Апеляційний суд залишив чинним рішення про 3-мільйонну заставу для Тамразова
Фото: LB.ua

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення про заставу в розмірі 3 млн гривень для власника видання Insider і колишнього топ-менеджера "Укргазвидобування" Олексія Тамразова. Про це повідомляє портал "Судова влада України".

Сьогодні Апеляційний суд розглянув скаргу захисту Тамразова на рішення Печерського районного суду Києва, який стосовно нього застосував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення 3 млн гривень застави.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду Києва від 10 серпня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Тамразова - без задоволення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 серпня Тамразова затримали на спробі дати хабар прокурору. 10 серпня Печерський районний суд Києва заарештував Тамразова на два місяці з можливістю застави в розмірі 3 млн гривень. 13 серпня він вийшов зі СІЗО після внесення застави.

21 серпня співробітники Генеральної прокуратури України (ГПУ) повторно затримали Тамразова. 23 серпня Печерський районний суд Києва обрав Тамразову запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 11 тисяч прожиткових мінімумів, що становить 20 млн гривень, і звільнив з-під варти в залі суду. Заставу за Тамразова внесли.

3 вересня Генеральна прокуратура передала в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру справу проти власника ТОВ "Всеукраїнська медіа-група" (інтернет-видання Insider), колишнього першого заступника голови правління державної газодобувної компанії "Укргазвидобування" Олексія Тамразова за підозрою в спробі дачі прокурору хабара в розмірі 200 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram