ГоловнаПолітика

МВС зняло з розшуку Сергія Кацубу й Олександра Динника, - ЗМІ

Екс-чиновник і екс-голова "Брокбізнесбанку" не значаться серед осіб, оголошених у розшук.

Колишній депутат від Партії регіонів Сергій Кацуба, який причетний до справи так званих "вишок Бойка", і екс-голова правління "Брокбізнесбанку" Сергія Курченка Олександр Динник не перебувають у розшуку. Про це свідчать дані Нацполіції, передає видання Insider.

При цьому у відомстві не вказали причин зняття з розшуку.

"Згідно з відомостями департаменту інформаційно-аналітичної підтримки НП України. Динник О.В. 1984 р.н. і Кацуба С.В. 1978 р.н. у цей час у розшуку не перебувають", - сказано в повідомленні.

Фото: Insider

Видання зазначає, що в Генеральній прокуратурі також відмовилися відповідати на питання, пославшись на таємницю слідства.

Динника оголосили в розшук восени 2014 року. Йому інкримінували вчинення злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Нагадаємо, в жовтні 2015 року Міністерство внутрішніх справ України оголосило в розшук братів Сергія та Олександра Кацуб, колишніх заступників голови правління НАК "Нафтогаз України". Братів підозрювали у привласненні, розтраті або заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем. Раніше Печерський районний суд Києва дав дозвіл на їх затримання.

МВС повідомляло, що Олександр Кацуба зник 25 вересня, Сергій - 27 вересня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram