ГоловнаПолітика

Труба призначив п'ятьох заступників директорів територіальних управлінь ДБР

Стосовно ще 14 переможців конкурсу тривають перевірки.

Труба призначив п'ятьох заступників директорів територіальних управлінь ДБР
Фото: Макс Требухов

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба призначив п'ятьох заступників директорів територіальних управлінь бюро.

Про це повідомляє прес-служба ДБР на Фейсбуці.

Олександр Лисий призначений на посаду заступника директора територіального управління в Хмельницькому, Олександр Мельников - заступником директора територіального управління в Києві, Богдан Чегіль - заступник директора управління в Мелітополі (Запорізька область), Ігор Руденко - заступник директора управління в Краматорську (Донецька область), Микола Чернов - заступник директора управління в Миколаєві.

Стосовно ще 14 переможців конкурсу на посади заступників директорів тривають перевірки.

Фото: facebook.com/dbr.gov.ua

Нагадаємо, раніше Труба відмовився призначати рекомендованих зовнішньою комісією 27 кандидатів на керівні посади в ДБР. Він повідомив, що деякі кандидати є фігурантами кримінальних розслідувань і з них відсутні результати поліграфа, що для нього є важливою складовою для визначення їх моральних та інших психологічних рис.

Детальніше про те, що відбулося насправді, чому ці 27 кандидатів все ще мають шанси і як будуть розгортатися події в подальшому, читайте в інтерв'ю LB.ua з директором ДБР: "Я готовий до будь-якіх компромісів. В межах закону".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram