ГоловнаПолітика

НАЗК направило до суду протокол щодо начальника одного з відділів Генпрокуратури

У своїй декларації за 2016 рік Трачук вказав недостовірні відомості про вартість придбаного автомобіля.

НАЗК направило до суду протокол щодо начальника одного з відділів Генпрокуратури
Фото: liga.net

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду низку протоколів про адміністративні правопорушення через недостовірні відомості в електронних деклараціях і несвоєчасне їх подання.

Про це повідомляють на сайті НАЗК.

Зокрема, подано протокол щодо начальника слідчого відділу управління з розслідування злочинів, скоєних на тимчасово окупованих територіях, Генеральної прокуратури Олега Трачука. У своїй декларації за 2016 рік він вказав недостовірні відомості про вартість придбаного автомобіля на суму близько 206 тис. гривень.

Крім того, через несвоєчасне подання декларацій за 2017 рік подано відповідні протоколи стосовно старшого оперативного співробітника НАБУ Дмитра Замотаєва і двох посадових осіб секретаріату Вищої ради правосуддя - начальника управління по роботі зі зверненнями, запитами на інформацію та забезпечення особистого прийому громадян Вікторії Максимової і головного спеціаліста відділу управління майном і охорони праці Павла Царенка.

Нагадаємо, раніше НАЗК склало і направило в суд 84 адмінпротоколи за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за I квартал 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram