ГоловнаПолітика

Військова авіація ЗСУ візьме участь у міжнародному авіашоу в Польщі

Військова авіація вперше за дев'ять років узяла участь у параді з нагоди Дня Незалежності України в Києві.

Військова авіація ЗСУ візьме участь у міжнародному авіашоу в Польщі
Фото: Макс Требухов

Українська військова авіація візьме участь у міжнародному авіаційному показі International Airshow-2018, яке відбудеться в Польщі.

Про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ. "У період з 24 по 27 серпня військова авіація Повітряних сил Збройних Сил України візьме участь у міжнародному авіаційному показі International Airshow 2018 з нагоди святкування 100-ї річниці з дня створення Збройних сил Республіки Польща, який буде проходити на авіаційній базі Радом", - йдеться в повідомленні на сторінці командування у Facebook.

На шоу виступлять екіпажі літаків Су-25УБ, Су-27УБ і Ан-26. Очолить українську делегацію перший заступник командувача Повітряних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Аркадій Вашутін.

"На авіаційній базі Радом відбудеться презентація авіаційної техніки Збройних Сил України і демонстрація її можливостей в повітрі і наземному показі, що в цілому буде сприяти підтримці іміджу Збройних Сил України на міжнародному рівні", - зазначив Вашутін.

Варто зазначити, що сьогодні в параді з нагоди Дня Незалежності України в Києві вперше за дев'ять років взяла участь військова авіація.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram