ГоловнаПолітика

Трамп привітав Україну з Днем Незалежності

Президент США побажав нам мирного і благополучного року.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп надіслав вітання з нагоди Дня Незалежності України на адресу Президента Петра Порошенка, повідомляє в четвер вранці прес-служба голови Української держави.

"Від імені народу Америки я хочу привітати Вас і народ України з 27-ю річницею вашої незалежності, яку ви відзначаєте 24 серпня", - йдеться в посланні.

"Уряд Сполучених Штатів буде продовжувати працювати з Україною і підтримувати зусилля в зміцненні демократичних інститутів, розвитку верховенства права, боротьби з корупцією та стимулюванні економічного зростання. Народу України є чим пишатися: упродовж чотирьох років Україна мужньо протистоїть російській агресії і є благословенною яскравим громадянським суспільством, зростаючою економікою і Збройними силами, які є потужними як ніколи раніше", - зазначив Трамп.

Президент США резюмував: "Пам'ятайте, будь ласка, що Сполучені Штати завжди будуть стояти поруч з Україною в той час, коли вона захищає свій суверенітет і територіальну цілісність у межах міжнародно визнаних кордонів".

Президент США побажав Україні мирного, благополучного й успішного року.

Раніше привітання з Днем Незалежності надіслав президент Франції Еммануель Макрон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram