ГоловнаПолітика

Депутат Чернівецької міськради заліз до кабінету мера за допомогою автовишки

В.о. мера пояснив незвичайну подію дверима, що замкнулися.

18 серпня депутат Чернівецької міської ради Ростислав Білик проник до кабінету міського голови на другому поверсі за допомогою автовишки.

Відео з камер спостереження, на якому видно, як людина на автовишці залазить через вікно, оприлюднив колишній мер Олексій Каспрук.

"Останнім часом почастішали випадки проникнення злодіїв до приміщень у спосіб відтискання вікон. Бачимо, що депутати вже освоїли ці навички. Чернівчани, будьте пильні", - пожартував він.

Секретар міськради Василь Продан, виконувач обов'язків градоначальника після звільнення Каспрука, заявив, що автовишку викликали, бо в кабінеті замкнулися двері.

"Учора, в суботу, у цьому кабінеті я проводив робочу нараду щодо доріг. Після закінчення наради останній, хто виходив з кабінету, зачинив двері. Двері тут замикаються на магнітний замок, який Олексій Павлович [Каспрук] встановив ще два роки тому. Без пульта відчинити неможливо. Натискаємо кнопку - і тільки після цього двері можна відчинити. Відповідно, цей брелок залишився тут, на робочому столі. Вікно було відчинене, і рішення було - або висвердлюють замок, або викликати вишку", - пояснив Продан.

      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram