ГоловнаПолітика

МінТОТ запустило сайт для привітань до Дня незалежності

Для тих, хто мешкає на окупованих територіях, це шанс поспілкуватися з рідними, вважають у міністерстві.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України ініціює до Дня незалежності всеукраїнську кампанію «Посада: простий українець». МінТОТ запускає сайт-конструктор, через який українці, зокрема й ті, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, зможуть привітати один одного зі святом. Кожен зможе створити листівку-привітання, поділитися нею в соцмережах і месенджерах, а також переглянути всі привітання через галерею сайту.  

У Міністерстві впевнені, що акція «Посада: простий українець» об'єднає українців різного віку, професій, соціальних груп, мовної, етнічної та релігійної належності, дасть можливість почути і зрозуміти один одного.

Створити власне привітання з Днем Незалежності можна всього в три етапи:

• зайти на сайт ua27.mtot.gov.ua

• завантажити власне фото і написати привітання

• поширити створену листівку в соцмережах або месенджерах

"Вивчивши актуальні соціологічні дослідження і переглянувши десятки опитувань фокус-груп з різних куточків України, ми зрозуміли, що, незважаючи на війну, економічні складнощі, людям передусім не вистачає спілкування і взаєморозуміння. Люди хочуть чути людей. Тому в День Незалежності ми вирішили зробити ще один крок до об'єднання України  - навколо спільних цінностей, надій і прагнень. Ми віримо, що ця всеукраїнська інформаційна кампанія стане справжнім, щирим привітанням Україні та всім нам", - прокоментували ініціативу в МінТОТ, закликаючи українців долучитися до кампанії.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram