ГоловнаПолітика

Обрання запобіжного заходу бізнесменові Тамразову перевели в закритий режим через конфлікт у залі суду

До зали зайшли якісь люди, які почали кричати: "Корупціонера за ґрати".

У Печерському районному суді Києва близько 15:20 розпочалося засідання щодо обрання запобіжного заходу бізнесмену Олексію Тамразову, якому закидають дачу великого хабара прокурору.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, прокурори запропонували відправити Тамразова під варту з можливістю внесення застави в розмірі 3200 прожиткових мінімумів, а також зобов'язати його не залишати Київ, утримуватися від спілкування зі свідками, носити електронний браслет.

Адвокати Тамразова замість цього почали говорити про необґрунтованість клопотання прокурорів, проте завершити виступ їм не вдалося, оскільки в зал забігли якісь люди, які почали кричати: "Корупціонера за ґрати".

Активісти "С14", які прийшли підтримати Тамразова, почали сперечатися з ними й обізвали  "тітушками". Після цього суддя змусив усіх, у тому числі ЗМІ, покинути засідання. Воно продовжилося в закритому режимі.

Адвокати підозрюваного клопотали про те, щоб пресу повернули в зал засідань, але отримали відмову.

Олексій Тамразов був першим заступником голови правління державної компанії "Укргазвидобування" з 2010-го по березень 2014 року. Він вважається бенефіціаром "Західної нафтогазової компанії" (ЗНГК), яка формально зареєстрована на його бізнес-партнера Сергія Чорного.

Тамразов також є власником ТОВ "Всеукраїнська медіа група", якому належить інтернет-видання "Інсайдер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram