ГоловнаПолітика

"Витягати Олега потрібно терміново", - сестра Сенцова

Каплан пропонує відправити за Сенцовим медичний літак.

"Витягати Олега потрібно терміново", - сестра Сенцова
Фото: LB.ua

Сестра українського політв'язня режисера Олега Сенцова Наталія Каплан вважає, що "витягати Олега потрібно терміново" і він у такому стані, що за ним потрібно відправляти медичний літак.

Про це Каплан заявила в коментарі Громадському.

"Його небезпечно перевозити навіть звичайним пасажирським літаком, а якщо його хочуть відправити по етапу, так званими "столипінськими поїздами", то він там точно не виживе. Я добре знаю Олега, і якщо він скаржиться, а зараз він скаржиться і передбачає кінець, то можу сказати, що все дуже погано і це можна множити на 100, тому що Олег з тих, хто не говорить, що погано до останнього", - розповіла сестра Сенцова.

Раніше сьогодні Наталія Каплан написала про катастрофічний стан Сенцова, який голодує вже 87-й день.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що готова обговорити з російським омбудсменом Тетяною Москальковою та головою Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при Президентові РФ Михайлом Федотовим будь-які умови обміну засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова.

Омбудсмен закликала всіх небайдужих втрутитися в ситуацію і врятувати українця.

Раніше на підтримку Сенцова виступило українське МЗС. Спікер відомства Мар'яна Беца закликала міжнародне співтовариство посилити тиск на Росію з метою визволення українського політв'язня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram