ГоловнаПолітика

У Рівному заступницю голови управління Держпраці затримали на хабарі 75 тис. гривень

Чиновниці загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

У Рівному правоохоронці затримали під час отримання хабара заступницю начальника обласного управління Держпраці, інформує Департамент комунікації Національної поліції.

За 75 тис. гривень хабара працівниця органу контролю пообіцяла підприємцю під час перевірки скласти акт інспекційного відвідування без штрафних санкцій і надалі не створювати штучних перешкод у його підприємницькій діяльності.

"Учора, 2 серпня, оперативники Управління захисту економіки Нацполіції затримали чиновницю. Під час огляду особистих речей правоохоронці вилучили 75 тис. гривень, отриманих як хабар", - йдеться в повідомленні.

За фактом вимагання хабара військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Чиновниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Раніше в п'ятницю повідомлялося, що першого заступника мера Переяслава-Хмельницького затримали за хабар 30 тисяч доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram