ГоловнаПолітика

Херсонська активістка Гандзюк погодилася співпрацювати зі слідством

Радника мера Херсона у вівторок вранці облили сірчаною кислотою.

Херсонська активістка Гандзюк погодилася співпрацювати зі слідством
Фото: facebook.com/uakateryna

Херсонська активістка, радник мера Катерина Гандзюк після нападу на неї погодилася співпрацювати зі слідством, інформує прес-служба Національної поліції.

Перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що оперативники Департаменту стратегічних розслідувань відвідали Гандзюк в лікарні. Їй в медустанові надали охорону.

Під час зустрічі активістка погодилася співпрацювати з поліцією, зокрема - надавати відому їй інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

В рамках оперативної наради правоохоронців Аброськін відзвітував про роботу правоохоронних органів у розкритті трьох злочинів: вбивства учасника бойових дій в Бердянську, нападу на чиновника Херсонської міськради та замаху на вбивство депутата міськради Дніпропетровської області.

Нагадаємо, у вівторок вранці в Херсоні невідомий напав на Гандзюк і облив її кислотою. Жінку було госпіталізовано з опіками. Постраждали обличчя, руки, ноги, грудна клітка і волосся.

Поліція спочатку відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство", потім перекваліфікувала на "умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене з метою залякування". Генпрокурор Юрій Луценко взяв цю справу під особистий контроль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram