ГоловнаПолітика

Горбулін пішов з НІСД (оновлено)

Заступника голови АП Павленка призначили директором Націнституту стратегічних досліджень

Горбулін пішов з НІСД (оновлено)
Владимир Горбулин
Фото: EPA/UPG

Президент Петро Порошенко звільнив Ростислава Павленка з посади заступника голови Адміністрації Президента і призначив його директором Національного інституту стратегічних досліджень замість Володимира Горбуліна.

Про це йдеться в указах №219-221 від 30 липня.

Горбулін був директором Інституту з серпня 2014 року. Він звільнений у зв'язку з переходом на роботу в Національну академію наук.

Також Горбулін є позаштатним радником Порошенка.

Оновлення. У своєму фейсбуці Порошенко заявив, що Горбулін зробив великий внесок у розвиток України на посаді директора НІСД.

"Вдячний Володимирові Горбуліну за величезний внесок у розвиток України, який він зробив на посаді директора Національного інституту стратегічних досліджень. Щасливий, що Володимир Павлович продовжує працювати на благо України. Ви завжди будете гідною частиною моєї команди, і Ваша думка завжди важлива для мене", - заявив президент.

Нагадаємо, Павленка призначили заступником голови Адміністрації Президента в грудні 2014 року, він займався питаннями гуманітарної політики. До цього він був депутатом Верховної Ради сьомого скликання від партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram