ГоловнаПолітика

Колишнього нардепа Габера закидали яйцями в Києві за "зв'язки з Медведчуком"

До серйозної бійки справа не дійшла.

Колишнього нардепа, лідера Патріотичної партії Миколу Габера закидали яйцями в Києві через підозри у зв'язках з проросійським політиком Віктором Медведчуком.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, Габер виступив одним з організаторів "Форуму патріотичних сил" в Українському домі. Перед початком заходу в Український дім прийшли представники націоналістичних організацій, як-от: С14, "Ветеранське братство" та інші. Вони влаштували полеміку з організаторами форуму, серед яких упізнали також Наталію Миролюб, яка свого часу очолювала бориспільську організацію "Українського вибору".

Під час перепалки Габер заявив, що він був на Майдані і націоналістів, які прийшли до Українського дому, він там не бачив. Після цього в нього полетіли яйця.

До серйозної бійки справа не дійшла.

Також під час конфлікту постраждала літня жінка, яку облили зеленкою.

Фото: Макс Требухов

У підсумку форум, на якому 500 делегатів (за твердженням організаторів) планували створити новий "суспільно-політичний рух патріотичних сил", не відбувся. 

Нагадаємо, Габер був депутатом Верховної Ради третього скликання (1998-2002 роки), він представляв Прогресивну соціалістичну партію України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram