ГоловнаПолітика

Мера Сколе, засудженого до 6,5 років в'язниці за хабарництво, затримали на новому хабарі

Володимира Москаля засудили до ув'язнення 15 березня, але він залишається мером.

Правоохоронці затримали мера Сколе Львівської області Володимира Москаля за підозрою в отриманні 68 тис. гривень хабара.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

"У славному місті Сколе працює мером такий собі В. Москаль. Працює, хоча ще в березні 2018 року засуджений на 6,5 років за хабар. Однак апеляція все переноситься. І В. Москаль продовжує бути мером. Щоб не втратити навички, вирішив цей Москаль знову взяти неправомірну вигоду на 68,7 тис. гривень, але поліція і прокуратура теж не втратили пильність. Москаль знову в наручниках!" - написав Луценко у фейсбуці.

Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri

Як повідомлялося, 15 березня Стрийський міськрайонний суд Львівської області засудив мера Сколе Володимира Москаля до 6,5 років позбавлення волі за хабарництво. У цій справі також був засуджений юрисконсульт - йому дали 5,5 років з конфіскацією майна. Адвокати підсудних подавали апеляцію.

Нагадаємо, Москаля і юрисконсульта Сколівської міськради затримали 10 серпня 2015 року. Вони вимагали та отримали від підприємця 18 тис. гривень хабара за передання в оренду об'єкта комунального майна та зменшення орендної плати за користування ним.13 серпня 2015 року Галицький райсуд відпустив Москаля під заставу в розмірі 48 тис. гривень та відсторонив на два місяці від посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram