ГоловнаПолітика

Ківа звинуватив Шабуніна у нападі

Зеленкою біля будівлі САП облили Шабуніна. Ківа був поруч.

Ківа звинуватив Шабуніна у нападі
Фото: LB.ua

Колишній начальник департаменту із боротьби з наркозлочинністю Нацполіції, лідер "Соціалістичної партії" Ілля Ківа написав заяву в поліцію проти голови центру Протидії корупції Віталія Шабуніна.

Заяву оприлюднив Центр протидії корупції на своїй сторінці у Facebook.

"Під час проведення мирного зібрання у формі мітингу за участю Соціалістичної партії України 17 липня 2018 року близько 10:00 за адресою Київ, вул. Ісаакяна, 17 поряд з будівлею САП на мене було скоєно напад Віталієм Шабуниным та невстановленими особами, зокрема я був облитий хімічним барвником - діамантовий зелений (зеленка - ред.)", - йдеться в заяві.

Ківа просить поліцію розглянути його заяву і внести відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото: facebook.com/antac.ua

Нагадаємо, 17 липня біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вулиці Ісаакяна в Києві облили зеленкою главу "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна, а також кинули в нього кілька тортів в упаковках торгової марки "Рошен".

Інцидент стався перед початком акції активістів ЦПК і "Автомайдану" з вимогою відставки керівника антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Особи, які напали на Шабуніна, вибігли з-за спин учасників іншої акції, яку привів Ілля Ківа. На обличчя Ківи також потрапила зеленка, оскільки він на момент нападу перебував біля Шабуніна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram