ГоловнаПолітика

Поліція спростувала заяву Бочковського про замах, - ЗМІ

Наряд виїжджав на виклик, але ніяких доказів стрільби не виявив.

Поліція спростувала заяву Бочковського про замах, - ЗМІ
Фото: lenta.kharkiv.ua

Співробітники поліції Київської області наразі не виявили доказів, що підтверджують інформацію екс-глави ДержНС Сергія Бочковського про замах на нього. Про це повідомив керівник Головного управління Нацполіції в Київській області Микола Жукович, пише УНН.

На сьогоднішньому засіданні суду Бочковський намагався заявити про замах на своє життя, проте суддя не дозволив йому розповісти подробиці. Пізніше екс-чиновник розповів, що ввечері 16 липня в нього стріляли біля дому у Київській області.

"Заява дійсно була, поліція виїжджала. Опитали свідків - вони не чули, що хтось стріляв. Наразі не виявлено підтверджень, що щось там було", - сказав Жукович.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не бачить підстав для поновлення Бочковського на посаду. 7 травня Бочковський подав заяву до Мін'юсту про примусове відновлення на посаду голови ДСНС, а Кабмін подав апеляцію на рішення Окружного суду.

Розгляд апеляції по суті сьогодні не відбувся, на прохання адвокатів Бочковського суд перенесли на невизначений термін - до кінця відпусток захисту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram