ГоловнаПолітика

Суд відклав розгляд апеляції у справі Бочковського щонайменше до 7 серпня

Захист екс-голови ДСНС попросив перенести засідання через відпустки.

Суд відклав розгляд апеляції у справі Бочковського щонайменше до 7 серпня
Фото: Infox.ru

Київський апеляційний адміністративний суд відклав розгляд апеляції на поновлення на посаді колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського. Таке рішення суд прийняв на сьогоднішньому засіданні, повідомляють "Українські новини".

Головуючий суддя Євген Сорочко хотів перенести засідання на 25 липня, але захист Бочковського попросив призначити більш пізній термін у зв'язку з відпустками. Точну дату суд призначить пізніше, попередньо сторони домовилися продовжити розгляд справи 7 серпня.

Сам Бочковський сьогодні зазначив, що кримінальне провадження проти нього в Шевченківському районному суді Києва затягується, тому що суддя Олег Линник подав у відставку і справа буде слухатися зі самого початку.

Апеляцію у справі Бочковського подав Кабінет Міністрів України. В уряді не згідні з рішенням Окружного адміністративного суду Києва про поновлення екс-голови ДСНС на посаді і виплати йому зарплати за час "вимушеного прогулу".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виключав відновлення Бочковського на посаді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року голову ДСНС Бочковського і його заступника Василя Стоєцького затримали на засіданні Кабінету Міністрів у зв'язку з підозрою в корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram