ГоловнаПолітика

Боріс Джонсон похвалив Україну за просування в питанні реформ

"Вражений тим, що Україні вдалося зробити"

Боріс Джонсон похвалив Україну за просування в питанні реформ
Фото: kmu.gov.ua

Міністр закордонних справ Великобританії Боріс Джонсон вважає, що Україна досягла значного прогресу в проведенні реформ і не повинна зупинятися на цьому шляху.

Про це він написав у своєму мікроблозі Twitter напередодні Другої міжнародної конференції з питань реформ в Україні в Данії.

"Через рік після Лондонської конференції сильна міжнародна підтримка України в Копенгагені сьогодні. Значного прогресу було досягнуто в питаннях реформ, але український уряд повинен продовжувати рух уперед. Ми і наші партнери тут, щоб допомогти", - написав Джонсон.

Голова британського МЗС також провів зустріч з українським прем'єром Володимиром Гройсманом, повідомляють на сайті Кабміну.

"Друзі України збираються разом. Вражений тим, що Україні вдалося зробити. Треба і далі йти дорогою реформ. І ця конференція - чудова нагода з'ясувати, де ми зараз і що буде завтра. Сьогодні ви виграєте битву ідей, і треба продовжувати курс реформ", - сказав Джонсон.

"Ми вдячні за високу оцінку і налаштовані продовжувати реформи, спрямовані на зростання добробуту громадян України", - відповів Гройсман.

Нагадаємо, раніше Держдеп США закликав Україну подвоїти зусилля в проведенні реформ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram