ГоловнаПолітика

Гнап заявив, що йде у політику

"Пора викидати лайно з влади".

Гнап заявив, що йде у політику
Фото: 1tv.com.ua

Український журналіст і громадський діяч Дмитро Гнап заявив про рішення йти у політику.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Ухвалив рішення залишити журналістику. І йти у політику. Я можу зробити ще тисячу журналістських розслідувань. Викрити ще дві тисячі корупціонерів. Але бачу, як рік за роком вони дедалі спокійніше почуваються. І нахабно сміються тобі в обличчя, знаючи, що навіть втративши посаду, влаштують туди свого кума, за якого так само будуть красти наші податки і наше спільне майно", - написав Гнап.

За його словами, "пора викидати лайно з влади". Про те, "як не стати лайном, де брати гроші, і що робити, щоб дійсно змінити країну", Гнап пообіцяв розповісти на своїй сторінці у фейсбуці.

Журналіст наголосив, що його рішення не спонтанне: "Є багато чого розповісти, про що порадитися. І про що вас запитати. І головне: нарешті зробити разом те, заради чого ті, кого немає з нами, віддали своє життя", - додав він.

Дмитру Гнапу 40 років. Він закінчив філософський факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Працював кореспондентом, редактором, ведучим новин на каналах СТБ, Перший національний, UBC.

З 2001 року по 2007-й - у політичному блоці (згодом партії) "Наша Україна". З 2008 року - голова громадської ініціативи "Комітет прямої дії".

У 2012 році заснував агентство журналістських розслідувань "Слідство.інфо". З 2013 року - керівник проекту "Слідство.інфо" на "Громадському ТБ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram