ГоловнаПолітика

Жебрівський прокоментував своє призначення

"Головне - разом з водою не виплеснути дитину"

Жебрівський прокоментував своє призначення
Фото: 24tv.ua

Екс-голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, якого президент Петро Порошенко призначив аудитором Національного антикорупційного бюро України, відреагував на призначення.

"Докладу максимум зусиль, щоб сумлінно і гідно виконувати покладені на мене обов'язки і виправдати очікування суспільства на очищення влади і подолання корупції", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

За словами Жебрівського, НАБУ - саме той орган, який повинен служити боротьбі з корупцією.

Своє завдання в складі комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) НАБУ екс-глава ДонВЦА бачить у тому, щоб "допомогти зробити цей орган максимально прозорим і ефективним".

"Головне у справі аудиту НАБУ - не нашкодити, щоб разом з водою не виплеснути дитину", - додав Жебрівський.

Колишній нардеп (2002-2005) і екс-губернатор Житомирської області (2005) Павло Жебрівський на виборах до Верховної Ради у 2014 році балотувався від 63 округу в Житомирській області, де посів друге місце, поступившись мандатом Олександру Ревезі.

З січня по червень 2015 року він працював у структурі Генеральної прокуратури України на посаді начальника нового управління з розслідування корупційних злочинів, скоєних посадовими особами, які займають особливо відповідальне становище.

З 11 червня 2015 по 13 червня 2018 року Жебрівський був головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Сестра Жебровського Філя володіє одним з найбільших фармацевтичних підприємств в Україні - "Фармак".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram