ГоловнаПолітика

"Укрпошта" запустила експрес-доставку товарів з китайського JD.com

18 червня JD пропонує всім новим клієнтам знижки до 90%.

"Укрпошта" запустила експрес-доставку товарів з китайського JD.com
Фото: Укрпошта

"Укрпошта" першою в Україні розпочала співпрацю з одним із найбільших світових рітейлерів - китайською компанією JD.com.

Поштовий оператор запустив ексклюзивний канал експрес-доставки товарів з Китаю JD-UKRPOSHTA, повідомляють на сайті "Укрпошти". Доставка товарів через цей канал у середньому займе 14 днів, тоді як стандартний термін доставки з JD може становити до 45 днів. Митне оформлення товарів, що надійшли в Україну через канал JD-UKRPOSHTA, згідно з українським законодавством, проводиться в експрес-форматі.

18 червня JD відзначає 10-річчя створення компанії і пропонує всім новим клієнтам знижки до 90%, додали в "Укрпошті".

Група компаній JD.com, в яку входить joybuy.com, заснована 18 червня 1998 року в Китаї. Вона третя за обсягами обороту в світі серед компаній інтернет-торгівлі - в 2017 році обсяг транзакцій становив $56 млрд. На ринку Китаю це другий за обсягами маркетплейс. JD.com продає техніку, мобільні телефони, комп'ютери тощо. У компанії передбачена компенсація вартості товару або його гарантії. Також JD відома як піонер технологічних рішень у логістиці - вона активно розвиває повністю автоматизовані склади, де обробка замовлень проходить у найкоротші терміни без участі людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram