ГоловнаПолітика

У матері Ляшка з'явилася квартира в центрі Києва

Її дохід становить 1600 гривень пенсії на місяць.

У матері Ляшка з'явилася квартира в центрі Києва
Фото: facebook.com/O.Liashko

Мати лідера Радикальної партії Олега Ляшка в листопаді 2017 року оформила право власності на квартиру площею 77 кв. м у центрі Києва на Печерську і місце для паркування.

Про це повідомляє bihus.info з посиланням на реєстр майнових прав.

Нерухомість Любові Ляшко розташована на вулиці Коновальця, 36Е (колишня Щорса) в побудованому 2015 року будинку. Вартість такої квартири оцінюють у 2,4 млн гривень.

До виходу на пенсію Любов Ляшко жила в селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Мати нардепа ніколи не мала жодного бізнесу, її дохід становить 1600 гривень пенсії на місяць.

2008 року Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 га землі. Потім ділянку розбили на кілька дрібніших, і частину з них було продано під забудову. Зараз у матері Ляшко залишилося 0,84 га. Також вона придбала 72 сотки землі в селі Пухівка під Києвом. Сукупна вартість усіх наділів Любові Ляшко - близько 3 млн гривень.

У 2012 році мати депутата купила три квартири по 100 кв. м кожну в будинку бізнес-класу на вулиці Євгена Коновальця, 36В. Через рік їх продали, і зараз у неї залишилося там тільки 13-метрове машиномісце.

На початку 2017 року Любов Ляшко стала власницею трикімнатної квартири вартістю близько 1,5 млн гривень у новобудові по вулиці Бориса Гмирі , 10/40. Також на неї оформлено будинок невідомої площі в селі Богданівка під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram