ГоловнаПолітика

Суд над бойовиком Лусваргі відклали

Точна дата судового засідання ще не визначена.

Суд над бойовиком Лусваргі відклали
Фото: Макс Требухов

Суд у справі громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі, обвинуваченого в Україні в участі у незаконних збройних формуваннях і терористичній організації, відклали.

Засідання мало відбутися в Павлоградському районному суді 12 червня, повідомляє Радіо Свобода.

За даними прес-служби Павлоградського міськрайонного суду, засідання перенесено через те, що двоє з колегії суддів, залучених до процесу, відбули на навчання.

Як повідомили в прес-службі, точна дата судового засідання ще не визначена. Її визначатимуть після закінчення навчання суддів, ймовірно, наступного тижня.

Раніше засідання суду було призначено на 15 травня, однак воно не відбулося через неявку адвоката. Тоді суд повинен був розпочати розгляд справи по суті.

Звинувачення заявляло, що залежно від того, чи визнає Лусваргі свою провину, судовий процес буде проходити в загальному (з вивченням всіх доказів і допитом всіх свідків) або скороченому порядку.

7 травня Павлоградський міськрайонний суд заарештував бразильця Рафаеля Лусваргі на 60 діб без можливості внесення застави. Згідно з рішенням, Лусваргі перебуватиме під вартою до 5 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram