ГоловнаПолітика

Голову "Київміськбуду" визнали одним із кращих управлінців України Новости компаний

Рейтинг опублікував журнал "Фокус".

Голову "Київміськбуду" визнали одним із кращих управлінців України

Голову правління – президента ХК «Київміськбуд» Ігоря Кушніра визнали одним із кращих топ-менеджерів України. Відповідний рейтинг із 33 кращих управлінців країни оприлюднило видання «Фокус».

«Ігор Кушнір керує компанією з 63-річною історією, яка у 2017 році збудувала майже 25% житла столиці», - йдеться у матеріалі. За словами самого Ігоря Кушніра, такий результат є заслугою усієї команди Холдингової компанії. «Є такий вислів: короля грає свита. Але щоб грала вона ефективно, їй треба вказати напрямок та вчасно мотивувати. Щоб потім, коли навалюється з усіх боків, була можливість, як в одній книзі, розправити плечі. Робота команди - це моя можливість розправити плечі. Вказую напрямок я, але веде мене саме команда. Безперечно, мені дуже приємно бути у такому рейтингу. Впевнений, що найкращі результати ще попереду», - зазначив Ігор Кушнір.

Як зазначають організатори, номінантів відбирали у два етапи. Спочатку визначили найбільш значущі для економіки ринки з погляду їхнього вкладу у ВВП держави, потім - сформовані сектори. Експерти-респонденти мали назвати найбільш ефективних управлінців тієї чи іншої сфери і обґрунтувати, чому саме цю конкретну особистість вони вважають найкращою. Далі організатори нараховували бали кожному номінанту, що і дозволило визначити найкращих управлінців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram