ГоловнаПолітика

Молитовний сніданок об'єднує всі політичні сили, - нардеп Унгурян

"Ми говоримо, що піар мине, а біблійні цінності вічні".

Молитовний сніданок об'єднує всі політичні сили, - нардеп Унгурян
Фото: nfront.org.ua

Молитовний сніданок - не місце для самопіару і не привід для чергових розбіжностей. Навпаки, формат і дух заходу передбачають відкритий діалог і можливість побудови дружніх відносин між представниками різних поглядів і політичних сил.

Про це напередодні 7-го Національного молитовного сніданку України заявив народний депутат Павло Унгурян, один з організаторів молитовних сніданків в Україні.

Як зазначив депутат, основними принципами сніданків є табу на ворожнечу і мораторій на розбіжності. "Молитовний сніданок - це можливість простягнути руку дружби своїм політичним опонентам. Ми намагаємося садити за один стіл представників різних фракцій з різними політичними або релігійними переконаннями, щоб вони служили один одному. Подали води, хліба один одному, спілкувалися і будували людські відносини на засадах християнських цінностей. Це об'єднує людей і країну", - розповів Унгурян.

Про можливе використання заходу для самопіару гостями депутат зазначив, що таких людей одиниці.

"Звичайно, завжди знайдуться ті, хто захоче використати цей майданчик для своїх корисливих цілей. Ми демонструємо таким людям любов і принципи відкритості і говоримо, що піар мине, а біблійні цінності вічні", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, 31 травня 2018 року в Національному центрі "Український дім" відбудеться черговий VII Національний молитовний сніданок, приурочений святкуванню 1030-річчя хрещення Київської Русі-України. У заході запланована участь керівництва держави, народних депутатів, членів парламентів країн Євросоюзу і США, представників дипломатичних місій, релігійних і громадських організацій, органів місцевого самоврядування.

Національні молитовні сніданки проходять у США, Європарламенті, країнах Європейського Союзу та багатьох інших країнах світу. Вони служать місцем духовного єднання і взаєморозуміння провідних політиків, чиновників, дипломатів, релігійних лідерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram