ГоловнаПолітика

Порошенко обговорить зі Штайнмаєром розміщення миротворців на Донбасі

Президент ФРН відвідає Київ і Львів.

Порошенко обговорить зі Штайнмаєром розміщення миротворців на Донбасі
Фото: globallookpress.com

Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр обговорить ситуацію на Донбасі і розміщення миротворчої місії ООН в окупованому регіоні під час офіційного візиту в Україну. Про це повідомляють на сайті голови держави.

"29-30 травня 2018 року на запрошення Президента України Петра Порошенка відбудеться офіційний візит в Україну Президента Федеративної Республіки Німеччина Франка-Вальтера Штайнмаєра. Планується обговорення широкого спектру питань двостороннього та багатостороннього співробітництва, а також шляхів подальшої підтримки Німеччиною європейської та євроатлантичної інтеграції України", - йдеться в повідомленні.

Наголошено, що особливу увагу буде приділено ситуації на Донбасі і питанню розміщення миротворчої місії ООН в окупованому регіоні. Сторони також обговорять стан реформ в Україні.

Програма перебування передбачає відвідування Штайнмаєром міста Львів.

Президент ФРН планує виступити перед студентами Києво-Могилянської академії. В рамках Німецько-українського року мов він також зустрінеться 30 травня з учнями і викладачами німецької мови в Києві, а також зі студентами, які вивчають германістику у Львові.

Нагадаємо, раніше Штайнмаєр закликав не оголошувати Росію ворогом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram