ГоловнаПолітика

Ложкін очолив Єврейську конфедерацію України

"Діяльність конфедерації буде здійснюватися поза рамками політики".

Ложкін очолив Єврейську конфедерацію України
Фото: facebook.com/boris.lozhkin.7

Колишній голова Адміністрації президента Борис Ложкін очолив Єврейську конфедерацію України.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Прийняв пропозицію очолити Єврейську конфедерацію України. Вчора президія конфедерації проголосувала за обрання мене президентом організації. Це велика честь і я вдячний за довіру", - написав Ложкін.

Він також подякував почесному президентові конфедерації Борису Фуксману і заявив, що раніше зустрічався з головою Всесвітнього єврейського конгресу Рональдом Лаудером.

"Детальний стратегічний план роботи конфедерації буде затверджено на наступних засіданнях. Поки що можу назвати головні напрями, на яких ми зосередимося: боротьба з антисемітизмом, внутрішня і міжнародна підтримка української єврейської громади, зміцнення зв'язків з Державою Ізраїль, збереження пам'яті про жертв Холокосту", - зазначив Ложкін.

Фото: facebook.com/boris.lozhkin.7

"Хочу підкреслити, що діяльність конфедерації буде здійснюватися поза рамками політики. Крім того, ми не є і не прагнемо бути лобістською організацією", - додав він.

Нагадаємо, в лютому президент Петро Порошенко вивів Ложкіна зі складу Національної інвестиційної ради, секретарем якої він став у серпні 2016 року, відразу після відставки з посади голови Адміністрації президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram