ГоловнаПолітика

Україні потрібний професійний технічний уряд, - голова "Основи" Ніколаєнко Актуально

За словами політика, конкретні прізвища переможців президентських і парламентських виборів не мають значення.

Україні потрібний професійний технічний уряд, - голова "Основи" Ніколаєнко

Уже ні в кого не викликає сумніву, що Україна потребує перезавантаження системи влади. Підсумки соцопитувань показують, що рівень довіри до нинішнього керівництва держави падає до нуля, а їхній антирейтинг - нашкодили, підвищується. Однак для побудови успішної України не на словах, а на ділі, країні потрібні не чергові популісти з красивими гаслами і яскравими образами, а люди справи з реальним досвідом і досягнутими результатами. Про це під час робочої поїздки в Харківську область заявив голова політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.

"Коли політики з'являються перед українцями тільки на телеекранах, але не їздять по країні і не зустрічаються з людьми, які не знають про їхні реальні проблеми і потреби, - вони напрацьовують віртуальний рейтинг. Україна вже втомилася від політиків популістського спрямування, країні не потрібний політичний уряд. Нам потрібні люди справи, люди, у яких є чітка стратегія виведення України на шлях успіху, які готові не тільки розповідати українцям красиві історії, але робити конкретні кроки для зростання економіки країни, і, як наслідок - для зростання добробуту українців. Для цього нам потрібен професійний технічний уряд", - підкреслив Андрій Ніколаєнко.

За словами політика, не мають значення конкретні прізвища переможців президентських і парламентських виборів. Якщо нинішня система розподілу сфер впливу між політичними гравцями збережеться, кардинального зрушення в поліпшенні ситуації в країні не передбачається.

"Якщо до влади прийдуть нові політики, але будуть вести «торги» в стилі - «цьому аграрний сектор, тому залізничну інфраструктуру» - країну просто знищать. Тому Україні потрібно, нарешті, зібрати у владі реальних професіоналів, які мають досвід і напрацьовані історії успіху. Але не нав'язаних через океан, а українців, біографію яких легко простежити й оцінити їхню попередню діяльність", - переконаний політик.

Як приклад Андрій Ніколаєнко навів досвід лідера "Основи" Сергія Тарути, який вивів Алчевський меткомбінат з передбанкрутного стану, і за сприяння якого комбінат після модернізації став одним із найкращих підприємств в Європі. Керівник партії Андрій Ніколаєнко, своєю чергою, з попереднього досвіду роботи в бізнесі знає, як усього за 11 місяців можна з нуля побудувати в Україні успішний гірничо-збагачувальний комбінат. Такі самі амбітні цілі потрібно ставити перед Україною, і в разі стратегічно вивіреного підходу їх реально можна досягти, резюмував політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram