ГоловнаПолітика

До конкурсу на посади в ДБР допустили більш ніж 600 кандидатів

Бюро набирає штат у центральний апарат і в територіальні управління.

До конкурсу на посади в ДБР допустили більш ніж 600 кандидатів
Фото: dn.npu.gov.ua

До участі в конкурсі на посади в центральний апарат Державного бюро розслідувань допущено понад 600 кандидатів. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

"621 кандидат допущений до участі в конкурсі на зайняття посад у центральному апараті Державного бюро розслідувань. Таке рішення оприлюднила конкурсна комісія №1", - сказано в повідомленні.

Кандидати подали 5090 пакетів документів на 219 посад. Наступний етап конкурсу - кваліфікаційний іспит, тестування на знання законодавства плюс виконання практичного завдання. Дату тестування буде повідомлено додатково.

Усього для участі в конкурсі на зайняття посад у центральному апараті ДБР подали документи 1907 осіб. За невідповідність вимогам, встановленим для учасників конкурсного відбору, комісія відмовила 286 кандидатам. Кандидати, які отримали відмову, упродовж трьох днів - до 17 травня включно - можуть оскаржити це рішення в письмовому вигляді.

Нагадаємо, що в Державному бюро розслідувань тривають конкурси на заняття 701 посади: 27 - керівних посад (проводить зовнішня конкурсна комісія), 219 посад у центральному апараті ДБР і 450 - в семи територіальних управліннях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram