ГоловнаПолітика

Захищати Савченко в суді буде Шадрін

Сам Шадрін своє нове призначення ще не коментував.

Захищати Савченко в суді буде Шадрін
Фото: Lb.ua

Адвокатом народного депутата Надії Савченко став Олександр Шадрін, який захищав екс-мера Слов'янська Нелю Штепу й антимайданівця Ігоря Кромського, відомого під прізвиськом "Топаз". Про це голова СБУ Василь Грицак заявив на брифінгу 12 травня під час робочого візиту до Черкас, передає "112 Україна".

"Надія Савченко поміняла собі адвокатів і взяла Олександра Шадріна. Чим цікава ця особа. Він захищав мера Слов'янська Нелю Штепу, а також "Топаза". Я не знаю, як коментувати це, але я хотів вам це повідомити", - сказав Грицак.

Нагадаємо, 11 травня від Савченко пішли її обидва адвокати – Олег Соловей і Дмитро Бугай. За словами Солов'я, причиною цього стали, зокрема, й некоректна поведінка, і позиція сестри Савченко - Віри, яка втручається в робочі стосунки захисників і підзахисної.

На початку квітня від Савченко пішов адвокат Віктор Чевгуз, зазначивши, що має з підозрюваною різні погляди на ведення захисту.

Про включення Шадріна до числа захисників Савченко стало відомо 6 травня. Тоді Віра Савченко заявила, що ще один адвокат потрібний, оскільки інші "не справляються з навантаженням" та у зв'язку з травневими святами.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram