ГоловнаПолітика

Два адвокати Савченко розірвали з нею угоду через її сестру Віру

"Це пов'язано з постійними спробами її сестри втручатися в нашу роботу, з тиском на нас і некоректною поведінкою".

Два адвокати Савченко розірвали з нею угоду через її сестру Віру
Фото: Lb.ua

Адвокати депутата Надії Савченко Олег Соловей і Дмитро Бугай припинили співпрацю з нею за взаємною згодою через втручання в їхню роботу її сестри Віри Савченко.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми прийшли до обопільної згоди і розірвали з нею угоду. Тобто ми зараз не представляємо її інтересів. Це пов'язано з постійними спробами її сестри Віри втручатися в нашу роботу, з тиском на нас і некоректною поведінкою з її боку", - розповів Соловей.

Він також зазначив, що в їхній присутності Савченко також написала відмову від послуг адвоката Олександра Шадріна, який раніше вів справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи і сепаратиста "Топаза" і нещодавно долучився до її справи.

"Після нас до Надії заходила Віра з їхньою мамою, чи поверне Надя Шадріна - не знаю", - зазначив Соловей.

Зі свого боку адвокат Шадрін повідомив, що бачився із Савченко в п'ятницю, але поки що не може дати конкретний коментар у цій ситуації. При цьому він зазначив, що під час розгляду питання про продовження запобіжного заходу 14 травня біля Савченко повинен бути адвокат.

Віра Савченко заявила, що не коментує цієї інформації. За її словами, зараз вона бере участь в акції під слідчим ізолятором СБУ в Аскольдовому провулку в Києві, приуроченій до дня народження Савченко.

Нагадаємо, Савченко підозрюють у підготовці терактів і державного перевороту. 22 березня Верховна Рада надала згоду на притягнення її до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 59 діб - до 20 травня без альтернативи внесення застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram