ГоловнаПолітика

Голова "Основи" Ніколаєнко: жителями благополучної України не можна буде маніпулювати Актуально

Партія розробила базис програми - Доктрину «Україна-2030».

Голова "Основи" Ніколаєнко: жителями благополучної України не можна буде маніпулювати

У країні-банкруті не може бути процвітаючого бізнесу, розвинутої промисловості та високих соціальних виплат, тому для особистого добробуту кожного українця першочерговою метою має стати побудова успішної держави Україна, впевнений голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко.

«Можна намагатися виживати кожному окремо, але успішним у неуспішній країні, яка може стати банкрутом у будь-який момент через ті борги, які набрали і продовжує брати уряд, за такого низького зростання економіки, - стати практично неможливо», - ділиться Андрій Ніколаєнко в інтерв'ю регіональному телеканалу «Орбіта» мотивами старту своєї політичної кар'єри.

За його словами, рішення прийти в політику давалося нелегко. Однак мета партії «Основа» - створювати політику, відмінну від раніше представлених.

«Я людина, яка в політиці зовсім недавно. Це рішення дуже важко приймалося. Як і Сергій Тарута (лідер партії «Основа», народний депутат України, - ред), ми займалися реальними речами, займалися виробництвом, бізнесом, створювали робочі місця. Тепер наша мета - робити політичну силу абсолютно іншого класу. «Основа» - це партія людей справи, які намагалися уникати політики, займаючись створенням робочих місць, сумлінно займаючись своєю справою», - підкреслює Ніколаєнко.

Рецептом незалежності голова «Основи» вважає власне процвітання кожного українця.

«Якщо вся країна буде працювати і отримувати гідну оплату за цю працю, то ми зможемо гідно жити, і нами не зможуть маніпулювати. Тотально важку ситуацію в країні потрібно виправляти. І в нашої партії є конкретний план трансформації і розвитку країни», - розповідає Ніколаєнко.

Економічний базис програми партії - Доктрину «Україна-2030» - політик називає бізнес-планом для країни. У цьому бізнес-плані містяться розрахунки і рекомендації щодо пріоритетних для України галузей економіки, структури експорту та імпорту, захисту вітчизняного виробника. За словами Андрія Ніколаєнка, партія «Основа» системно виступає за мирну реінтеграцію Донбасу в Україні, відродження економіки, зміну її структури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram