ГоловнаПолітика

Сущенка перевели в одиночку, а засідання суду перенесли

Захист зможе надати докази невинуватості українця 27 квітня.

Сущенка перевели в одиночку, а засідання суду перенесли
Фото: Сергей Нужненко

Судове засідання, на якому захист надасть докази невинуватості українського журналіста Романа Сущенка, перенесено на п'ятницю, 27 квітня.

Про це розповів Марк Фейгін, повідомляє Укрінформ.

"Головна новина - судове засідання, на якому захист надаватиме докази невинуватості Романа Сущенка, перенесено на п'ятницю, 27 квітня. У цей час адвокат, якого я встиг ввести в справу, разом із Сущенком працює над уточненням опису поданих доказів. Але повторюся, інформацію у справі Сущенка, як і раніше, подаватиму я", - сказав Фейгін.

Читайте також: Геращенко спростувала обмін Сущенка і Сенцова на кримських дезертирів

Новий адвокат, якому Фейгін передає справи, відвідає Сущенка в суботу (якщо встигне пройти, оскільки це "короткий день"). Якщо подання доказів невинності і подання клопотань захисту встигне пройти під час засідання 27 квітня, то, ймовірно, 3-4 травня вже можуть пройти і дебати сторін.

Фейгін також уточнив, що цієї ночі його підзахисного українського журналіста Романа Сущенка перевели в камеру-одиночку, як оголосили співробітники СІЗО - "задля національної безпеки Росії".

Нагадаємо, українського журналіста Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою. 7 жовтня йому висунули звинувачення у шпигунстві. 24 квітня захисника Сущенка Марка Фейгіна позбавили статусу адвоката.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram