ГоловнаПолітика

Росія почала в Криму військові навчання

На анексованому півострові розміщені російські розрахунки ракетних комплексів "Бастіон" і "Бал".

Росія почала в Криму військові навчання
Фото: www.president.gov.ua

У Криму розпочалися навчання, на яких російські військові відпрацюють завдання з виявлення кораблів умовного супротивника, пише Крим.Реалії.

У навчаннях буде задіяно берегові ракетні комплекси Чорноморського флоту Росії, повідомили 23 квітня у прес-службі Чорноморського флоту Росії.

У відомстві нагадали, що в Криму розміщені російські розрахунки ракетних комплексів "Бастіон" і "Бал". Командно-штабне навчання ракетної бригади Чорноморського флоту Росії проходить на полігоні бойової підготовки в Криму.

"На наступному етапі навчання розрахунки відпрацюють розгортання ракетних комплексів на місцевості і зміну вогневих позицій. Завершальним етапом залікового тактичного навчання стане виконання ракетниками завдань з виявлення умовних надводних цілей з подальшою передачею отриманих даних на командний пункт", - йдеться в повідомленні.

У лютому розрахунки ракетних комплексів "Бастіон" і "Бал" Чорноморського флоту Росії провели в Криму навчання зі знищення морських цілей.

2018 році в районі мису Фіолент в Севастополі заступили на бойове чергування зенітні ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 "Тріумф".

Після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі України дії російських військових в Криму називають незаконними.

Нагадаємо, Військово-морські сили України в останні кілька днів провели навчання щодо захисту від вторгнення з моря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram