ГоловнаПолітика

Гончаренко: звинувачення члена ПАРЄ Шукли з приводу втручання в його роботу не повинні викликати довіри

"Шуклу точно не можна назвати незаангажованою особою, адже саме наша делегація домоглася його відставки".

Гончаренко: звинувачення члена ПАРЄ Шукли з приводу втручання в його роботу не повинні викликати довіри
Фото: goncharenko.od.ua

Заступник голови фракції БПП і член Постійної делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко вважає, що звинуваченням члена ПАРЄ Хорді Шукли про втручання в його роботу під час перебування доповідачем з питань України не слід довіряти.

Про це Гончаренко заявив у коментарі LB.ua зі Страсбурга.

"Заяви Шукли про те, що хтось із Секретаріату ПАРЄ намагався поліпшити доповіді про Україну, не викликають довіри. Нагадаю, що Шуклу точно не можна назвати незаангажованою особою, адже саме наша делегація домоглася його відставки. Імовірно, саме через це він робить зараз такі заяви, щоб якось нас дискредитувати. Але це абсолютно не відповідає дійсності", - сказав він.

Член Постійної української делегації, що зараз перебуває у Страсбурзі, зазначив, що Шуклу зняли з посад усередині ПАРЄ за візит у Сирію, де він зустрічався з Асадом.

"Він дійсно був знятий з посади доповідача з питань України з ініціативи нашої делегації. Ми домоглися відставки Шукли з посади групи лібералів", - сказав він.

Також нардеп підкреслив, що "Шукла є одним із п'яти членів ПАРЄ, підозрюваних у корупції. Стосовно нього йде розслідування. Тому всі його звинувачення на нашу адресу точно не повинні викликати довіри", - додав він.

Нагадаємо, раніше іспанець Хорді Шукла заявив про втручання в його роботу як доповідача ПАРЄ з питань України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram