ГоловнаПолітика

Звіт Кабміну в Раді буде за планом і без відставки, - Іванчук

"Ніяких кардинальних кадрових рішень за підсумками заслуховування звіту не буде".

Звіт Кабміну в Раді буде за планом і без відставки, - Іванчук
Фото: Макс Левин

Звіт Кабінету Міністрів у Верховній Раді про виконання Програми діяльності за 2017 рік відбудеться за планом, згідно з графіком.

Про це в коментарі LB.ua заявив голова Комітету Ради з питань економічної політики Андрій Іванчук.

"Звіт Кабміну в Раді буде за планом і без відставки", - сказав він.

"Я повернувся з Вашингтона. Був там усього два дні. Тому далі робота за планом. Звіт уряду про виконання Програми діяльності уряду за 2017 рік, згідно з планом і графіком (наприкінці червня, - ред.)", - заявив Іванчук.

За його словами, ніяких кардинальних кадрових рішень за підсумками заслуховування звіту не буде.

"Як я оцінюю роботу уряду? Я особисто точно проти відставки. Плюс. Вийдіть на вулицю. Революції немає? Ні. Люди отримують зарплати і пенсії. Так, завжди хочеться, щоб було краще. Але я думаю, що, незважаючи на всі зрушення і рухи, в результаті все буде спокійно", - додав Іванчук.

Також голова профільного комітету зазначив, що "дуже хотів би побачити від Кабміну план майбутньої роботи, а не тільки звіт про виконану".

Нагадаємо, 18 квітня парламентський комітет з питань економічної політики повинен був заслухати звіт Кабінету Міністрів за 2017 рік. Однак пізніше на сайті комітету з'явилося повідомлення, що звіт перенесено на 20 червня.

За даними шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, "Блок Петра Порошенка" планував відкликати з Кабміну чотирьох міністрів зі своєї квоти - Олександра Данилюка, Уляну Супрун, Ігоря Насалика і Тараса Кутового. Якби Гройсман на це не погодився, то БПП домагався б відставки всього уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram