ГоловнаПолітика

"Кримському диверсанту" Панову суд продовжив арешт на півроку

Засідання суду проходило в закритому режимі.

"Кримському диверсанту" Панову суд продовжив арешт на півроку
Евгений Панов
Фото: censor.net.ua

У Сімферополі підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму 17 квітня відхилив апеляційну скаргу на продовження арешту фігуранту "справи українських диверсантів" Євгенію Панову.

Адвокат засудженого Сергій Легостов повідомив, що Панов залишається в ізоляторі до 26 вересня, повідомляє Крым.Реалии.

За даними захисника, засідання суду проходило в закритому режимі, а рішення приймалося колегією суддів. 16 квітня суд перейшов до розгляду по суті.

Нагадаємо, 10 серпня 2016 року ФСБ РФ оголосила про запобігання в окупованому Криму терактів і затримання одного з їх організаторів - жителя Запорізької області Євгена Панова. До затримання він працював водієм автобуса АТП Запорізької АЕС.

Російські спецслужби заявляють, що затримані Євген Панов і Андрій Захтей були членами «групи диверсантів», яка нібито планувала здійснити теракти на об'єктах туристичної та соціальної інфраструктури півострова. Раніше повідомлялося, що Захтей підписав досудову угоду зі слідством. Однією з умов підписання угоди з боку слідства була відмова Захтея від адвоката за угодою. У лютому його засудили до 6 років і 6 місяців колонії суворого режиму і штрафу 220 тисяч рублів (близько 105 тисяч гривень).

Євген Панов провину не визнав і від угоди зі слідством відмовлявся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram