ГоловнаПолітика

ФБР обшукало офіс особистого адвоката Трампа

Вилучено, зокрема, документи про виплати порноактрисі.

ФБР обшукало офіс особистого адвоката Трампа
Майкл Коэн
Фото: kdvr.com

Співробітники Федерального бюро розслідувань США в понеділок прийшли з обшуком в офіс особистого адвоката президента Дональда Трампа Майкла Коена.

Про це повідомляє The New York Times.

"Сьогодні [9 квітня] прокуратура США в Південному окрузі Нью-Йорка провела обшук і вилучила особисте листування між моїм клієнтом Майклом Коеном і його клієнтами. Мені федеральні прокурори повідомили, що дії були ініційовані Управлінням спеціального прокурора Роберта Мюллера", - повідомив адвокат Коена Стівен Раян.

Коен пов'язаний з розслідуванням  і "російської справи", яке веде Мюллер, і справи порноактриси Стефані Кліффорд, яка стверджує, що мала роман з Трампом, а його адвокат Коен заплатив їй за мовчання.

З посиланням на джерело, знайоме з перебігом обшуку, видання зазначає, що виплати порноактрисі були однією з багатьох тем, що цікавили агентів ФБР. Виконавці обшуку вилучили електронне листування, податкові документи і комерційну документацію.

Дональд Трамп, коментуючи обшуки, назвав їх "ганебною дією" і "полюванням на відьом". Він також назвав команду Мюллера "дуже упередженою".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram