ГоловнаПолітика

Саакашвілі пообіцяв повернутися у Грузію

"Я кажу цій мафії, що ми скасуємо це правління".

Саакашвілі пообіцяв повернутися у Грузію
Фото: facebook/Oleksandr Kosariev

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, який провів останні кілька років в Україні, а зараз проживає на території Євросоюзу, пообіцяв повернутися у Грузію.

Про це йдеться в його відеозверненні до грузинського народу, пише "Грузия онлайн".

"Я приїду в Грузію і здійсню всі програми з моєю командою. Я не залишу свій народ у біді", - заявив Саакашвілі.

"Я кажу цій мафії, що ми скасуємо це правління, ми повернемо економічну міць кожному грузину і справжньому грузинському бізнесу. Коли ми доможемося цього, це дозволить нам негайно збільшити зарплату. Я впевнений, що після зміни уряду - і це повинно статися цього року, після президентських виборів у Грузії буде мінімальна пенсія в розмірі 400 ларі, і це дуже легко зробити. Я кажу це як людина, яка збільшила пенсію в 11 разів, і якби у мене була можливість, я збільшив би її ще більше. Щоб зупинити нерозсудливість мафії банків, покласти край мафії Іванішвілі, збільшити зарплати, збільшити економічні можливості, дозволити нам зупинити людей від виїзду з Грузії, для цього треба змінити існуючий режим", - заявив він.

За його словами, Грузія спустошується, і це реальна небезпека, виправити це можна, тільки якщо повернути назад економіку і підвищити рівень життя, збільшити заробітну плату і підвищити економічні можливості.

"Я збираюся зробити це сам. Тепер вони порушують проти мене кримінальні справи тільки для того, щоб я не приїхав у Грузію. Я приїду і буду виконувати всі ці програми разом з моєю командою. Я не залишу своїх людей у біді. Я не віддам їх у руки мафії. Це повинно закінчитися. Грузія повинна бути звільнена і видихнути", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, що Саакашвілі на початку березня заявив, що його завдання - повернутися у владу в Грузії. Але буквально через два дні після цього вийшло інтерв'ю Саакашвілі, де він говорить, що "майже впевнений" у поверненні в Україну до кінця року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram