ГоловнаПолітика

Дисциплінарна комісія прокурорів не отримувала скаргу на Холодницького

Скарги розподіляються між членами комісії автоматично.

Дисциплінарна комісія прокурорів не отримувала скаргу на Холодницького
Фото: Публичные Люди

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів поки що не отримувала скаргу на заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Про це в коментарі LB.ua заявив заступник голови КДКП Віктор Шемчук.

"Станом на кінець робочого дня п'ятниці (16:45) до комісії не надходила ця скарга (на Холодницького - LB.ua)", - сказав він.

Шемчук також нагадав, що після надходження всі скарги автоматично розподіляються між членами комісії.

До ухвалення рішення КДКП не може розголошувати навіть прізвища прокурора, якого стосується скарга.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що попросив КДКП розглянути питання про зняття Назара Холодницького  з посади.

Холодницький у коментарі LB.ua сказав, що не збирається добровільно йти у відставку й буде захищатися перед комісією прокурорів.

Як відомо, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що зібрані внаслідок прослуховування докази свідчать про "зливання" Холодницьким інформації про підготовлювані обшуки тим людям, у яких ці обшуки мали проводитися; про тиск на підлеглих прокурорів; про тиск на суд для ухвалення незаконних рішень; про підбурювання свідка до дачі неправдивих свідчень.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram