ГоловнаПолітика

Ротенберг придбав землю в Севастополі

Його компанія відсудила близько 9 га в урочищі Ласпі.

Компанія "Магіта-Д", пов'язана з російським мільярдером Аркадієм Ротенбергом, придбала землю в Севастополі, який з 2014 року окупований Росією.

Місцеве видання "Форпост" пише, що за рішенням підконтрольного Росії Арбітражного суду Севастополя 21 березня 2018 року за "Магіта-Д" визнано право власності на будівлі та споруди на площі близько 9 га в урочищі Ласпі. Йдеться про недобудовану споруду пансіонату на 500 місць "База відпочинку Смарагд" і низку інших будівель.

Фото: sevastopol.su

Директором "Магіта-Д" є громадянин на ім'я Ігор Чернишов. Він же керує ТОВ "Сфера Лісу", яка на 99,99% належить фірмі "Будгазмонтаж", єдиним засновником і власником якої є мільярдер Ротенберг. "Будгазмонтаж" є генпідрядником будівництва мосту через Керченську протоку.

Ще одна фірма, якою керує Чернишов, - ТОВ "Сарич" наприкінці грудня 2016 року одержала дозвіл на будівництво (реконструкцію) об'єктів капітального будівництва в Севастопольській зоні ПБК, 8 для проекту "Комплекс будівель для реконструкції та обслуговування об'єктів бази відпочинку "Пальміда".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram