ГоловнаПолітика

У Миколаївському СІЗО знайдено мертвим фігуранта справи Мультика

Йому було 37 років, лікарі припускають відрив тромбу.

У Миколаївському СІЗО знайдено мертвим фігуранта справи Мультика
Фото: novosti-n.org

У п'ятницю, 23 березня, в камері Миколаївського слідчого ізолятора було знайдено мертвим 37-річного Дмитра Леонова, який був фігурантом справи Михайла Тітова (Мультик).

Про це пише місцеве видання "Преступности.НЕТ" з посиланням на поліцію і прокуратуру.

За словами співрозмовника видання в СІЗО, співкамерники Леонова вранці не змогли його розбудити, покликали співробітників ізолятора. Лікар СІЗО, який прибув на місце, викликав карету швидкої медичної допомоги. Медики констатували смерть. Лікарі припускають, що причиною смерті міг стати відрив тромбу. Ознаки насильницької смерті відсутні.

У Леонова залишилася дружина і двоє неповнолітніх дітей. Свого часу він був помічником нині покійного народного депутата України від КПУ Миколи Дзарданова.

Леонова затримали співробітники прокуратури 29 серпня 2017 року. В цей день у Миколаєві пройшло кілька десятків обшуків у місцевих бізнесменів, депутатів та інших осіб. Після проведення обшуків 5 осіб затримали: Михайла Тітова, Дмитра Леонова, Олексія Пелипаса, Бориса Серафимова і Олега Коноваленка. Всім затриманим оголосили про підозру в причетності до так званої "ОЗУ Мультика" і заарештували. Потім трьох відпустили, а під вартою залишалися тільки Тітов і Леонов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram