ГоловнаПолітика

У Кропивницькому військовий викрав з частини 14 радіостанцій на 80 тис. гривень

Контрактника затримала СБУ.

У Кропивницькому військовослужбовця однієї з військових частин затримали за підозрою в розкраданні 14 радіостанцій на 80 тис. гривень, повідомляє прес-центр СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України викрили контрактника однієї з військових частин, яка дислокується на території Кіровоградської області, на розкраданні засобів зв'язку бойових підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що сержант роти охорони викрав 14 радіостанцій з метою їх збуту. Ринкова вартість зазначеного майна становить майже 80 тис. гривень.

"Оперативники спецслужби викрили підозрюваного під час продажу шести засобів зв'язку поблизу одного з місцевих торгових центрів", - зазначено в повідомленні.

Зараз вирішується питання про повідомлення військовому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу тривають слідчі дії, зокрема перевіряється причетність інших посадових осіб до протиправних дій.

Операція з викриття підозрюваного проводилася спільно з військовою прокуратурою та за сприяння командування військової частини.

Нагадаємо, в лютому СБУ розкрила схему розкрадання пального з військової частини в Миколаївській області. Один з офіцерів завищував обсяги споживання ПММ для перепродажу "надлишків".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram